Activiteiten

Samenkomsten

Iedere zondag om 10.00 uur en 16.30 uur is er een samenkomst in protestants centrum De Bron. Deze bijeenkomsten zijn volledig gericht op iedereen, ongeacht achtergrond of geloof. We sluiten de morgensamenkomst af met een kopje koffie, waarbij we graag vragen beantwoorden en samen wat napraten.

Bijbelstudie

Kent u het meest gelezen boek nog niet?

Eenvoudig luisteren we naar wat de Bijbel ons te zeggen heeft.

Persoonlijk gesprek

Wil je een persoonlijk gesprek met de pastor is dat altijd mogelijk. Je kunt hem bereiken in De Bron, via email avsetten@bijbelcentrum.be of telefonisch 03/2946981

Inloop

Ontsnap aan de sleur. Stap binnen voor de gezelligheid. Altijd aanspraak en een luisterend oor. Praten over de dingen van het dagelijks leven, (levens)vragen, over geloof, over de levenswijsheid en troost in de Bijbel. Of gewoon gezellig even wat lezen met een gratis kopje koffie of thee.

Inloop geopend van dinsdag tot en met vrijdag: 13.00-16.00 uur / Donderdag ook van 18.00 – 21.30 uur  

 

Gratis kleding

Iedere donderdag bent u vooraf welkom van 18.00 uur - 19.00 uur voor een gratis maaltijd, met aansluitend de gratis kleding verdeling.

Iedere donderdag van 19.00 uur tot 21.00 uur en één keer per 14 dagen op vrijdag van 13:00 uur - 16:00 uur is er gratis kleding verdeling.

Voor meer informatie, stap gerust binnen in De Bron

Vrouwenochtend

Vrouwen opgelet: Omdat vrouwen ook wel eens onder elkaar willen zijn, houdt ´De Bron´ speciale ochtenden voor vrouwen. Elke laatste donderdag van de maand van 9.30 uur tot 11.30 uur praten we over een onderwerp, doen we iets creatiefs, drinken koffie met wat lekkers of vermaken en verstellen kleding op de naaimachines die we hebben. Stap eens binnen en neem een vriendin mee!

Vrouwenochtenden: elke laatste donderdag van de maand van 9.30 uur tot 11.30 uur.

YOUthclub de Bron (12-20 jaar)

YOUthclub De Bron (12-20 jr)

Maaltijden

Elke donderdagavond serveren we twee verschillende soorten heerlijke soep met daarbij stokbrood en kruidenboter. We beginnen en besluiten de maaltijd met gebed, lezen een stukje uit de Bijbel en vertellen er iets over.

Maaltijd: elke donderdagavond om 18.00 uur.